L’any 2004 el Club Volei Barberà inicia el seu camí amb la il·lusió d’una jove junta que té com a objectiu apropar el voleibol a tothom. La nostra preferència pel voleibol es basa, entre altres conceptes, en que és un dels pocs esports col·lectius sense contacte i col·laboratiu, fet que sustenta la transmissió de valors morals, socials i comunitaris que afavoreixen el companyerisme, la interacció i la integració tant d’infants com adults.

És l’any 2006, quan el primer equip del Club Volei Barberà, un sènior femení, s’inicia en la competició federada. Un primer conjunt, el qual posteriorment donaria pas als 17 equips amb els que l’entitat compta en l’actualitat, un moment en el que el club es troba totalment consolidat.

Més de 10 anys després de la seva creació, el nostre primer equip masculí es troba militant a la Primera Divisió Nacional, seguit del sènior femení A, que disputa la 1era divisió sènior de Catalunya, i el sènior masculí B que competeix a la 2ona divisió sènior catalana.

Durant aquest període, les nostres bases, tant masculina com femenina, han anat creixent, aprenent i augmentant la seva qualitat de joc.

Actualment el nostre club compta amb una comissió esportiva, composta per membres de la junta i tècnics, que vetlla per al bon funcionament de l’entitat i per a que aquesta poc a poc segueixi creixent i assolint tots els objectius. Alhora disposa d’un equip tècnic format, titulat i amb experiència per a poder dirigir i formar als i les esportistes en els diferents nivells de competició.

Però sobretot, al llarg d’aquests més de 10 anys, s’ha creat una identitat única per sobre de tot, un grup humà que caracteritza el Club Volei Barberà i que és la seva veritable ànima.